Om oss

Kristiansund kammerkor øver på Atlanten Videregående hver onsdag kl. 18.30 - 20.30 . Repertoaret varierer fra storslått kammermusikk til visesang. Vi er tilsluttet norsk korforbund og har ca 28 faste medlemmer, med sangere også fra tidligere Fosnafolk og Ensemble Dali. Ved større konserter inviteres utvalgte sangere fra andre kor. Foruten amatører, har koret også medlemmer med musikerbakgrunn.

I de siste 15 årene har koret hovedsakelig fremført musikklitteraturens store verker for kor, solister og orkester. Vi engasjerer profesjonelle musikere og solister til disse fremføringene.

Vi samarbeider også med Festspillene i Kristiansund, en festival på høyt nasjonalt og internasjonalt nivå.

Vår dirigent

Vår dirigent heter Johan Martin Røsand. Han er til daglig kantor i Kristiansund menighet.

Styret 2020

Lillian Skeide Ødegaard